Felhasználási területek

 

BROADCAST

A műsorszolgáltatási szegmens számos professzionális felhasználója bízik évek óta a Voice Technologies innovatív mikrofonjaiban és headset megoldásaiban.
A köztudottan minőségi svájci kivitel mellett kiemelkedő hangminőségükkel jeleskednek a nehéz helyzetekben. Ezen felül a sokrétű termékkínálat bármely felhasználási területnek megfelelő berendezést biztosít. A Voice Technologies hisz a vásárlókkal történő intenzív párbeszédben. Az ügyfelek elképzeléseit és ötleteit közvetlenül felhasználják az új termékek fejlesztése során. Számos vevő különösen nagyra értékeli a jól működő személyes kapcsolatot.

SZÍNHÁZ ÉS ÉLŐ ELŐADÁS

A Voice Technologies színházi felhasználásra szánt termékeinek célja, hogy megfeleljenek a nagy színpadok követelményeinek, továbbá hogy felülmúlják a képzett hangmérnökök elvárásait.
A cégnél bíznak a nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekben is. A káprázatos koncepció. „A VT910-et nyár óta használjuk – a minőség abszolút csúcskategóriás” mondta Jörg Grünsfelder, a wormsiNiebelung Játékok és a drezdai Zwinger fesztivál sound dizájnere  a Voice Technologies VT910 fülre akasztható mikrofonjáról. Még a legintenzívebb dialógusokban sincs fázishiba. A mikrofonban megjelenő háttérzajok problémája, beleértve közvetlenül a színész mellett álló zenészeket, már a múlté.

BIZTONSÁG

A Voice Technologies innovatív kommunikációs megoldásainak köszönhetően jól megalapozta hírnevét a Pro Audio piacon kívül a rendőrségnél és a biztonsági szolgálatoknál is.
A biztonsági szegmensben biztosítani kell a legjobb beszéd hangminőséget még a legkedvezőtlenebb helyzetekben is csakúgy, mint a különféle alkotóelemek maximális strapabírását. Különösen fontos ezeken kívül a hosszú távon is kényelmes viselhetőség anélkül, hogy a mozgást a legkisebb mértékben is gátolná.

EGYEDI KIVITEL

Az ügyfelekkel és végfelhasználókkal kialakított közvetlen kapcsolat kiemelkedő fontossággal bír, az új termékek és az új fejlesztések is nagyon gyakran a vásárlókkal szoros együttműködésben készülnek. Ilyen például a WaterAdventure mikrofon, amelyet a kapszula védelmén kívül szakadás, tépés és az izzadtság káros hatása ellen megerősített kábellel láttak el. Mivel a VT500WATER és a VT506WATER új Adventure modellek IPX-7 minősítésűek, ideiglenesen akár vízbe is meríthetők. Cégek, amelyeknek speciális megoldásra van szükségük, egyszerűen csak vegyék fel a kapcsolatot emailben vagy telefonon a Voice Technologies-zal.